De foundation die uw huid laat ademen!

Veel make-up producten en foundations sluiten de huid af. Lycogel is de enige make-up ter wereld die de opname van zuurstof in de huid bevordert. Hierdoor wordt cosmetica en huidverzorging met elkaar gecombineerd. Lycogel is ontwikkeld als antwoord op de vraag van cosmetisch chirurgen die een camouflerend product nodig hadden dat direct na een ingreep kon worden aangebracht. Het moest derhalve dusdanig samengesteld zijn dat het niet het herstelproces zou tegenwerken. Het product Lycogel is inmiddels zo geïnnoveerd dat de gel het herstel proces bevordert!

Dagelijks gebruik
Patiënten die lycogel gebruikten na een chirurgische ingreep, waren zo onder de indruk van de ervaring dat ze Lycogel gingen gebruiken als hun dagelijkse make-up. Lycogel is een zeer verantwoorde keuze, zeker voor mensen waarvan de huid normaal geen make-up verdraagt. 

Herstel bevorderend
Wij gebruiken Lycogel Camouflage, omdat het de enige foundation is die het herstel van beschadigde huid bevordert. Bovendien kan het onmiddellijk na een (cosmetische) behandeling worden aangebracht. 

Belangrijkste voordelen

 • Geschikt voor de meest gevoelige huidtypen
 • Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatig strakke huid
 • Vermindert roodheid en ontstekingen
 • Verminderd zwelling en verstevigt de huid rondom de ogen
 • Verhoogt de collageenproductie van de huid
 • SPF (Beschermingsfactor) 30
 • Bevat vitamine A, C en E
 • Vrij van Parabenen
 • Niet-comedogeen
 • Spaarzaam in gebruik
 • LYCD

Zuurstofopname
Het Lycogel ComplexTM bevat Live Yeast Cell Derivative (LYCD) - wat ook wel bekend is als de Tissue Respiratory Factor (TRF). LYCD is een krachtig vochtinbrengend middel dat ontstekingen tegengaat en het genezingsproces van wonden bevordert. Het vergroot de zuurstofopname en stimuleert levende cellen om beschermende enzymen te produceren. LYCD werkt door de huidverzachtende, ademende eigenschappen effectiever dan de werkstoffen in traditionele cosmetica. De unieke basis van drievoudige silica-gel in Lycogel laat de huid ademen. Onder de microscoop lijkt de make-up op een ademend gaaswerk, waardoor lucht en vocht de huid kunnen bereiken. Daarnaast wordt de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt waardoor cosmetica en huidverzorgingstechnologie optimaal in één product zijn gecombineerd.

Camouflage
Het product levert een onzichtbare dekking die de hele dag meegaat! Lycogel Camouflage kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet en aanvoelt alsof je geen make-up draagt. Lycogel Camouflage gaat de hele dag mee, is tot 90 minuten zwemmen waterbestendig, geeft niet af op kleding en beschermt uw gezicht met parabenenvrije zonbeschermingsfactor 30.

Concealer
De drievoudige pigmentatie in de Lycogel Concealer maakt onzuiverheden vrijwel onzichtbaar. Dit product levert een ademende, geconcentreerde dekking die roodheid, littekens, ouderdomsvlekken, donkere kringen, onzuiverheden of andere huidproblemen op een natuurlijke wijze verbergt.