Gezichtsbehandelingen

Vindt u het moeilijk om tijd vrij te maken voor een peeling behandeling of bent u daar nog niet aan toe? Voor een laserbehandeling vindt u uw huid nog te jong, maar u beseft dat alleen de traditionele behandelingen uw huid niet meer optimaal in vorm houden. U heeft geen zin om lang in de behandelstoel te liggen, maar u wilt wel resultaat? De Derma Facials bieden de gulden middenweg.

Onze Derma Facials zijn resultaatgerichte gezichtsbehandelingen die samengesteld zijn met krachtige actieve werkstoffen die in de specifieke behoefte van uw gezichtshuid voorzien. Het is mogelijk om een Derma Facial behandeling uit te breiden met extra behandelmogelijkheden van ons à la Carte menu die de werking van de behandeling en daarmee het resultaat optimaliseren. Wij adviseren u graag welke combinatiebehandelingen voor u het beste resultaat zullen opleveren.

Derma Facial werkwijze
We werken in ons instituut altijd volgens een vaste werkwijze bij de Derma Facial behandelingen. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat: 
Stap 1: reinigen

Stap 2: epileren

Stap 3: verwijderen onzuiverheden in de huid

Stap 4: therapeutisch masker, meest geschikt voor uw huid

Stap 5: massage gelaat nek schouders

Stap 5: verzorgende producten, meest geschikt voor uw huid

Stap 6: Nazorg Lycogel (Wanneer wenselijk)

Stap 7: advies Dermaquestproducten voor thuisgebruik  

 

Cosmeceuticals
Bij de Derma Facials maken we in ons instituut gebruik van zogenaamde cosmeceuticals. Deze categorie producten is het resultaat van een farmaceutische benadering voor cosmetische doeleinden. Kenmerkend voor deze resultaatgerichte producten zijn de hoge concentraties werkstoffen, zoals peptiden en antioxidanten. 

 

Resultaat in weinig tijd
Door de hoge concentraties werkstoffen in de producten die we gebruiken voor de Derma Facials, zult u in korte tijd resultaat ondervinden. In ons instituut ervaren we dat dit soort behandelingen niet alleen steeds meer aan populariteit wint bij vrouwen, maar ook veel mannen aanspreekt. Een duidelijke behandeling ter verbetering van de huid, zonder dat u tot het uiterste gaat of er veel tijd in moet steken.

 

Periodieke eenmalige behandeling
Als uw huid al enige tijd weinig onderhoud heeft ondervonden dan is een Derma Facial de manier om binnen te stappen en uw huid wakker te schudden en te verbeteren. Dat is in het bijzonder het advies, wanneer u graag een intensievere behandeling (bijvoorbeeld een Derma Peeling en/ of Dermapen ) wenst. Derma Facials zijn éénmalige behandelingen die wij u adviseren om eens in de 4-6 weken te ondergaan om een optimale huid conditie te behouden.

 

Mogelijke Derma Facial behandelingen:

Acne Derma Facial
Een diep reinigende behandeling die het herstelproces van de verstopte en/of acne gevoelige huid stimuleert. Deze behandeling levert krachtige antimicrobiële actieve ingrediënten.

Gevoelige huid Derma Facial
Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen die roodheid of irritatie ondervinden door gevoeligheid. De ingrediënten helpen de huid te kalmeren, verzachten en herstellen.

Rejuvenation Derma Facial
Krachtige anti-oxidanten en peptiden die de ouder wordende huid hydrateren en voeden bepalen het resultaat van deze behandeling. Het geeft de rijpere huid de nodige weerstand om de tekenen van ouderdom op afstand te houden.

Skin Energy Derma Facial
Een revitaliserende behandeling die de negatieve effecten van stress en blootstelling aan schadelijke omgevingsfactoren in onze huid herstellen. Ideaal voor alle huidtypen die een energiestoot nodig hebben of als regelmatig onderhoud. De Skin Energy Derma Facial is tevens als éénmalige behandeling geschikt voorafgaand aan bijvoorbeeld een bijzondere gebeurtenis.

Gentlemen’s Executive Derma Facial
De hedendaagse man begrijpt het belang om te investeren in zijn eigen huid. Deze resultaatgerichte no-nonsense behandeling is ontwikkeld om in de behoefte van de mannen huid te voorzien, zodat deze optimaal kan functioneren.

Derma Facial á La Carte mogelijkheden: 

  • Derma Peeling 
  • Dermapen/ Microneedling
  • Microdermabrasie
  • Bindweefselmassage 
  • Verven wimpers en wenkbrauwen
  • Epileren

Wordt deze behandeling vergoed?
Indien u last heeft van Acne, kan het zijn dat uw verzekering het vergoedt. Dit is sterk afhankelijk van uw gekozen pakket. Vraag dit bij uw verzekering na.