Al is de rimpel nog zo snel....

De dermapen achterhaalt 'm wel! 

Wil je een mooiere huid, zonder rimpels of andere ontsieringen? Dat is mogelijk met de Dermapen.  De Dermapen is een zeer effectieve manier om de huid een oppepper te geven. Ook kunnen we hiermee de vervelende littekentjes te lijf gaan die op een huid kunnen achterblijven in de vorm van rest-acne.

De Dermapen maakt gebruik van kleine vibrerende naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken. Zo worden producten (werkstoffen) voor 80% beter door de huid opgenomen. Hierna zal de huid zich op een natuurlijke wijze herstellen en wordt de aanmaak van collageen versneld! Het herstelproces heeft tijd nodig. Voor optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Vraag advies tijdens een vrijblijvende intake bij Sanne Swinkels Skincare